Home roman

roman

Na de regen is een verhaal over verlies, liefde en de zoektocht naar stilte in een oorverdovende wereld.

Mijn debuutroman Na de regen verscheen bij Angèle (Standaard Uitgeverij) in april 2018.

reacties van lezers:

Ook de manier waarop Siri naar haar omgeving luistert voor haar werk wordt goed weergegeven in het boek. Je kunt bijna horen wat ze heeft gemaakt, zo goed is het omschreven. Door deze omschrijvingen wordt het boek bijna een 4d ervaring (…) Na de regen is zeker een aanrader voor een breed publiek en een mooi begin van een schrijverscarrière.
Charity van Tienen

Haar taal is ‘zwierig’ en zinnen springen eruit door de prachtige woorden waarmee ze gevormd zijn. De zinnen zijn niet alleen beeldend, de gesprekken en geluiden ruisen nog lang na in je oren, omdat ze zo levensecht worden beschreven.
Kim Saris

Ik ben overdonderd. Vanaf de eerste woorden heb je me met dezelfde cadans meegevoerd in een fijngevoeligheid die puur en kwetsbaar en mooi en zeldzaam is.
Johan Louncke

Even laten weten dat ik je boek heb verslonden. Voor mij was het een page turner. Ik kijk al uit naar het volgende!
Lara Besard

Wat een mooi universum heb je gecreëerd. Knap opgebouwd en verwoord. Proficiat!! Ik heb ervan genoten.
Patrick Loobuyck

De grote kracht van het boek ligt ook in zijn ontelbare subtiele en rake beschrijvingen, dus zijn taal- en beeldenrijkdom, zowel op het gewone dagdagelijkse als op het psychologische vlak.
Guido De Groote

Ik heb je boek in 1 teug en met veel ontroering gelezen. Knap!
Barbara Verhaeghe

In de halfschaduw van het bos – jawel het Zonienwoud, maar ik wist niet dat mijn geliefd Brussels woud een rol zou spelen – heb ik je boek uitgelezen. Ik heb gelezen, geluisterd, genoten, gehuild…wat een mooie zondag heb je mij gegeven.
Peter Lombaert

De gedachten en gevoelens van Siri beschrijf je krachtig, plastisch en heftig alsof het lichaam een machine is, waarmee de eigenaar steeds handelt om de strijd die gevoelens oproepen aan te gaan.
Carolien Hondius

Je hebt me meer dan een keer geraakt en bij momenten stevig ontroerd. Je penseelt trefzeker herkenbare observaties en gevoelens. Ik zie uit naar je volgend boek!
Peter Aerts

Dit boek is een luisterend oor. En wat voor een. Een lust voor hart en oor.
Joris Hessels

Na de regen is te verkrijgen in de boekhandel en ook online te bestellen.